Tiny Stay Outdoor®

Tiny Stay Outdoor®

Nieuw!  Tiny Stay Outdoor® 

Aan de rand van Buitenplaats Putterheijde staan een aantal bijzondere huisjes. Gemaakt van duurzame materialen, stijlvol ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een paar heerlijke dagen weg op de Veluwe.

De inrichting, serene sfeer en heerlijke vloerverwarming zorgen voor een aangenaam, ontspannen gevoel. Of je nu samen wilt genieten in het bos (Tiny for 2) of met je gezin een weekendje weg wilt (Tiny for 4). Deze huisjes zijn de ideale basis om lekker te onthaasten.

Tiny Stay for 2

De Tiny Stay for 4 geeft je bij binnenkomst onmiddelijk een vakantiegevoel.

Kinderen voelen zich snel thuis in hun eigen kamertje en zullen al snel binnendoor de weg naar het speelveld weten te vinden. Terwijl jullie heerlijk samen kunnen onthaasten op de veranda en genieten van de mooie natuur en rust.

Details

Prijzen beginnen bij:  238 voor 2 nachten (+belastingen en toeslagen)


Tiny Stay for 4

De Tiny Stay for 4 geeft je bij binnenkomst echt een heerlijk vakantiegevoel. Kinderen voelen zich al snel thuis in hun eigen kamertje en vinden vaak al bij aankomst hun eigen weg naar het bosspeelveld. Het huisje is een lekkere plek om samen te genieten en de omgeving nodigt uit om lekker op pad te gaan. Kom ook genieten! Onze gasten mogen gebruik maken van alle faciliteiten van Landal, waaronder het zwembad, restaurant, minimarket en entertainmentprogramma.

Details

Prijzen beginnen bij:  238 voor 2 nachten (+belastingen en toeslagen)