Het park Alles binnen handbereik

Hoofdvoorzieningen

Bij het entree is ons hoofdgebouw met receptie, verwarmd sanitair gebouw en wasserette, gastenbibliotheek en postruimte met leuke informatie voor onze gasten.

Spelen & Ontmoeten

In het hart van het park staat ons ontmoetingsgebouw “De Stiep” met een speeltuintje. Op het grote speelveld bij ons entree kan naar hartenlust gespeeld kan worden op het voetbalveld, de airtrampoline en jeu-de-boules banen.

Voor én door onze gasten

Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor en door onze gasten. Dan gaan we klaverjassen, lekker wandelen in het bos of doen we bijvoorbeeld gezellig met elkaar een drankje bij het kampvuur.  Net waar we zin in hebben.

Onderhoud

We bieden gasten de mogelijkheid om het tuin- en chaletonderhoud te laten doen. Het bladruimen doen we al jaren met veel plezier samen met de Stichting Grensverleggende Talenten.

Afval & compost

Op het park is een milieustraat en composthoop. Het grofvuil, puin en ijzer wordt jaarlijks opgehaald. En  het snoeiafval halen wij op vaste dagen op. U mag hierbij gebruik maken van onze bagagekarretjes en aanhanger. Zo houden we samen het park eenvoudig, lekker opgeruimd.

Sanitair gebouw & wasserette

Het sanitair gebouw en wasserette is alle dagen in het jaar geopend en verwarmd. Er is een speciale douche voor families en mindervaliden. Muntjes zijn verkrijgbaar op de receptie.

Zwemmen bij landal

Onze gasten mogen het gehele jaar door onbeperkt gebruik maken van het zwembad en entertainmentprogramma van het naastgelegen Landalpark Heihaas. Op de receptie van Landal zijn kortingskaarten verkrijgbaar voor leuke attracties in de omgeving.

 

Restaurant en winkel

Het nieuwe restaurant van Landal heeft een uitgebreide menukaart en leuke bieren op de tap. Daarnaast is er een minimarket, snackbar en fietsverhuur. Met de goede-buren-kaart krijgen onze gasten zelfs een leuke korting in het restaurant.

Verder:

Geen commerciële verhuur en permanente bewoning

Honden zijn niet toegestaan

Eigen (buurt)AED aanwezig & goed toegankelijk bij calamiteiten

 

 

Voorzieningen

Het gehele jaar open
Gezond en lekker water
Aansluiting op aardgas (geen propaan)

25 ampère electra

Onbeperkt internet
Digitale televisie en radio

Park Plattegrond

Bomenwijk

 1. Larikslaan
 2. Douglaslaan
 3. Berkenlaan
 4. Eikenlaan
 5. Beukenlaan
 6. Dennenlaan
 7. Sparrenlaan
 8. Meidoornlaan

Veluws wild wijk

 1. Dassenburcht
 2. Eekhoornsprong
 3. Reeënspoor
 4. Vossenhol
 5. Damhertspoor

Vogelwijk

 1. Sperwerlaan
 2. Bosuillaan
 3. Spechtenlaan
 4. Havikhorst
 5. Koekoekslaan
 6. Koolmeeslaan

Kennismaken met het park

U bent altijd welkom op ons park voor een rondleiding.