Het park Alles binnen handbereik

Hoofdvoorzieningen

Bij het entree is ons hoofdgebouw met receptie, douches, wasserette, gastenbibliotheek en informatieruimte.

Spelen & Ontmoeten

In het hart van het park staat ons ontmoetingsgebouw “De Stiep” met een speeltuintje. Op het grote speelveld kan naar hartenlust gespeeld kan worden op het voetbalveld, de airtrampoline en jeu-de-boules banen.

Voor én door onze gasten

Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor en door onze gasten. Kan dit even niet? Dan geven we elkaar graag insidertips over leuke bezienswaardigheden, waar het lekker rustig wandelen of fietsen is of fijn boodschappen doen. Wie de lekkerste afhaalmaaltijden heeft of de lekkerste wijnen en kazen.

Onderhoud

We bieden gasten de mogelijkheid om het tuin- en chaletonderhoud te laten doen. Het bladruimen doen we samen met de Stichting Grensverleggende Talenten Putten.

Afval & compost

Op het park is een milieustraat en en composthoop. Het snoeiafval halen wij op vaste dagen op. Zo houden we samen het park eenvoudig, lekker opgeruimd.

Sanitair gebouw & wasserette

Het sanitair gebouw en wasserette is alle dagen in het jaar geopend en verwarmd. Er is een speciale douche voor families en mindervaliden.

Zwemmen bij landal

Dankzij een unieke samenwerking mogen onze gasten het gehele jaar door gratis gebruik maken van het zwembad en faciliteiten van het naastgelegen Landalpark Heihaas. Ook het entertainmentprogramma, bowlingbanen en speeltuin.

 

Restaurant en winkel

Het nieuwe restaurant van Landal heeft een uitgebreide menukaart en leuke bieren op de tap. Daarnaast is er een minimarket, snackbar en fietsverhuur. Met de goede-buren-kaart krijgen onze gasten bovendien korting in het restaurant.

Verder:

– Huurkavels voor eigen gebruik
– Geen permanente bewoning
– Geen honden toegestaan
– Autoluw park

Voorzieningen

Het gehele jaar geopend (!)
Rechtstreekse aansluiting op aardgas (geen propaan)

25 ampère electra

Eigen modem en onbeperkt internet in het chalet
Digitale televisie en radio

Park Plattegrond

Kennismaken met het park

U bent altijd welkom op ons park voor een rondleiding.